2011-12-08 06:59:43• hírek • Blikk.hu

Bagosi Alexa: gyerekek helyett karrier

Míg Bagosi Alexa gőzerővel építgeti a saját és gyerekei jövőjét, addig az X-Faktor kiesett versenyzőjének válófélben lévő férje máris továbblépett, és új barátnőre lelt.

A Blikk információi szerint a tündéri Anna (4) és Tomika (3) apukája már a gyerekeknek is bemutatta új választottját, aki szemmel láthatólag hamar belopta magát a szívükbe. Alexa zenész férje nemrég már a legnagyobb közösségi oldalon is büszkén vállalta boldogságát, hiszen amellett, hogy szerelme oldalán nyíltan vállalják, hogy kapcsolatban vannak, már a férfi „Család" című mappájában sem Alexa, hanem az új asszony szerepel a gyerekekkel a fotókon: Tomika őszinte szeretettel ölelgeti „pótmamáját", míg Annával „kicsi a rakást" játszanak a padlón.

Nagy Feró mentoráltjának minden bizonnyal szívfacsaró látvány lehet, hogy imádott gyermekei egy másik nőt szeretgetnek, miközben ő egyik fellépésről a másikra rohan, hogy karrierjét építgetve biztos jövőt tudjon nyújtani a kicsiknek akkor is, amikor kimondják a válást.

Információink szerint Alexa próbál minél több időt a kis Annával és Tomikával tölteni, gyakran utazik haza Debrecenbe a próbák és az X-Faktor mellett is, mégis, mint minden anyának, így neki is az lenne a legnagyobb boldogság, ha egy percre se kéne elszakadnia gyermekeitől.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: